Borstprotheses

Borstprotheses zijn er in allerlei soorten en maten. Samen met u kijken wij welke prothese bij u past.

Na de operatie krijgt u een stoffen prothese gevuld met fiberfill of schuimrubber. Daarna kunt u bij ons een aangepaste prothese laten aanmeten van zeer huidvriendelijk materiaal.

Bij de keuze van een prothese is meer nodig dan een kritische blik. Elk lichaam is uniek en geen enkele vrouw is hetzelfde. Een optimale pasvorm is een vereiste. Uw prothese dient te passen bij uw lichaamsvorm. Bovendien dient de prothese geschikt te zijn voor uw activiteiten en levensstijl. Door de grote sortering aan merken en modellen is er vrijwel voor elke vrouw een passende oplossing.

Pieternel lingerie Deurne adviseert u graag bij de keuze van een goed passende prothese. U krijgt bij ons een eerlijk advies. Mocht de prothese niet op voorraad zijn dan wordt deze direct besteld en binnen 1 week geleverd.

DEELPROTHESES

Wanneer u een borst besparende operatie of reconstructie heeft ondergaan kan er na verloop van tijd maatverschil ontstaan. Uw bh past niet goed en de bovenkleding valt niet mooi of trekt scheef. Voor een mooie symmetrie bestaan er deelprotheses.

U kunt kiezen uit verschillende vormen en maten. Een borst(deel)prothese mag op de huid gedragen worden, echter de meeste vrouwen kiezen voor een bh met daarin een hoesje waar de prothese ingeschoven kan worden.

ZWEMPROTHESES

Een zwem- of sportprothese is zo ontworpen om aan de behoefte van de vrouw te voldoen tijdens het zwemmen of andere sportactiviteiten. De zwemprothese is gemaakt van doorzichtig siliconen. Deze prothese heeft  symmetrisch golvende vormen aan de achterzijde waar lucht en water doorheen kunnen stromen. Door de uitholling is de zwemprothese lichter in gewicht waardoor deze een comfortabel draagcomfort geeft tijdens het zwemmen of beoefenen van een andere sportactiviteit.

Merken protheses: Amoena, Anita en Silima

1028x21030 10311050x_3_neu166 378 soft  lightAdapt airOip 1Silima shell direct plakkendSilima soft  light a symmetrisch voorzijde
Files/images/prothese logos/amoenapieterneldeurneFiles/images/prothese logos/anitacare_4c_rot_mFiles/images/prothese logos/silimapieterneldeurne